FIRA DEL REGAL

Aquest dissabte dia 14de desembre l’escola de música Mestre Josep Maria Castella ha  participat en la edició d’enguany del mercat del regal. A l’escenari muntat per a la ocasió a la plaça de l’esglèsia hi ha tocat en primer lloc el combo d’adults, que ha fet gala d’una maduresa musical conreada en múltiples actuacions al llarg de força anys que ja fa que toquen plegats.
Seguidament el quartet de saxos ha ofert un repertori molt ben treballat i assajat i, finalment un dels combos de la Cristina ha clos l’acte desgranant una col·lecció de cançons de rock català juntament amb algun clàssic intemporal.
Tot plegat una bona dosi musical per encarar les festes nadalenques que ja tenim aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s