CARAMELLES 2019

Els carrers de Navàs van ser Dissabte de Glòria i Diumenge de Pasqua testimonis d’una nova edició de la molt antiga tradició de Les Caramelles. En efecte, el grup coral Cantaires Navassencs juntament amb un quintet instrumental format per músics alumnes de l’Escola Municipal de Música voltaren tots dos dies pels carrers de la vila i s’aturaren a indrets selectes per interpretar les dues peces que havien triat per aquest any: el valset Les Parròquies i la sardana Catalanitat, ambdues composades per Josep Sensada.

L’èxit de públic fou relatiu; la climatologia –vent i humitat– no hi ajudà pas gaire, però el coratge i la capacitat de crear ambient dels participants s’encomanà amb naturalitat als ciutadans que s’abocaren a les finestres i balcons a contemplar i escoltar l’espectacle.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s