L’Escola de Música de Navàs participa a la celebració dels 25 anys de l’ACEM

L’ACEM ha culminat els actes de celebració dels seus 25 anys d’història un concert  amb més de 5.500 músics al RCDE Stadium de Cornellà – El Prat, on l’Escola de Música de Navàs hi ha participat.

 

 

L’ACEM ha culminat els actes de celebració dels seus 25 anys d’història el diumenge 10 de juny al RCDE Stadium de Cornellà-El Prat amb un concert  amb més de 5.500 músics i uns 10.000 espectadors. Entre les autoritats assistents cal destacar la presència del President de la Generalitat, Quim Torra, el President del Parlament, Roger Torrent, el Diputat d’educació, Rafael Homet, juntament amb més de 25 representants d’alcaldies de tot Catalunya.

Després de realitzar 8 concerts dedicats a les diferents famílies d’instruments per tot el territori, finalment els músics de totes les disciplines s’han unit per tocar sota les ordres de Manel Camp.

L’ACEM, l’Associació Catalana d’Escoles de Música, ha posat punt final als actes de celebració del seu 25è aniversari avui diumenge 10 de juny amb un concert final que ha comptat amb la participació de més de 5.500 músics d’entre 8 i 80 anys provinents de 82 escoles de música de tot Catalunya.

Es tracta d’un dels concerts més multitudinaris que s’ha fet fins ara a Catalunya amb músics de totes les disciplines que durant una hora han interpretat diferents temes guiats per la batuta de Manel Camp.

El concert s’ha convertit en una gran festa de la música i ha comptat amb la participació d’un cor de 1.500 cantants, una formació de 1.200 músics de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix), una banda amb 1.500 instruments de vent, al voltant de 750 guitarristes i baixistes amb instruments tant clàssics com elèctrics, 300 percussionistes i un grup de 100 ballarins. A més, la cita també ha comptat amb una formació de 300 músics de cobla i tradicionals amb instruments tan variats com els acordions, fiscorns, flabiols, graelles, tarotes o timbals i la participació de l’ACEM Jazz Band.

L’escola de Música Josep Maria Castella de Navàs hi ha participat amb diferents instruments de l’escola, com són el saxo i el clarinet.

L’ACEM agraeix la col·laboració i l’esforç de tot l’alumnat, el professorat, directores i directors, músics, creadors, coreògraf, sonòlegs, productors i productores heu fet possible la celebració dels 25 anys de l’entitat. Un agraïment infinit per fer possible aquesta gran festa!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s