El Parc de l’Estació s’omple de música en el 18è aniversari de l’Escola de Música

L’Escola de Música ha celebrat la seva majoria d’edat, 18 anys) amb un concert de fi de curs al Parc de l’Estació de Navàs, amb més de 200 alumnes passant per l’escenari, i amb una esplèndida platea que en els moments més àlgids va superar de llarg les 300 persones. El concert es va celebrar a cel obert, amb l’escenari col·locat sota la pèrgola del parc, diumenge de 7 a 10 del vespre.

Les formacions corals i instrumentals van mostrar el treball realitzat durant el curs, i el seu progrés d’aprenentatge i millora en la seva formació musical. Els moments més potents del concert van ser cap al final amb les formacions instrumentals que el dia abans havien tocat al pati del Palau de la Virreina de Barcelona amb el SIMFÒNiC, com l’orquestra, la banda i el combo, acompanyades de les diferents formacions corals que van tocar When love takes over (David Guetta), Camins (Sopa de Cabra), Over the rainbow ( Mag d’Oz – Harolo Arlen), Blue moon (Rogers & Hart), Build me up buttercup (The Fundations) i un fi de festa a ritme de I want you back (Jackson Five) amb pluja de confeti i serpentines.

Un capítol a part es mereixen les actuacions dels Instròniks Band, que fa poc van guanyar un dels premis Baldiri i Reixach a la innovació pedagògica, la delicada interpretació del grup coral de cambra, el combo dels adults, i per la seva originalitat el grup de baixos i el de guitarres, els primers amb un clàssic com Amerika i, els segons amb el pasdoble El gallito.

El concert havia començat amb els grallers i els alumnes més petits de l’escola seguida d’altres formacions corals i instrumentals.

En el seu parlament, l’alcalde de Navàs, Jaume Casals, va encoratjar a alumnes i professors a seguir perseverant en la proposta educativa que els ha portat a celebrar la majoria d’edat, a obtenir premis com el Baldiri i Reixach, a poder fer actuacions com la del SIMFÒNIC i un concert de fi de curs tan complet.

Aquest any, la presentació del concert va anar a càrrec d’un personatge singular, el Pepet Pifarré, jardiner del Parc de l’Estació, que va complir amb l’encàrrec exprés que li havia fet la seva germana, la Filomena Pifarré, que l’any passat ja va presentar el concert a parc de l’Alzineta. Després de cada actuació, el jardiner va oferir una flor diferent a cada grup fins a completar un test i un ram esponerós de 18 floretes de feliç aniversari. La Núria Majoral, l’Albert Obradors i l’AMPA de l’Escola de Música van ser alguns dels col·laboradors de tot el muntatge.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s