CANTADA DE NADALES A LA RESIDÈNCIA D’AVIS

El passat dia 14 de desembre de 2016 els alumnes d’Integració Social de l’EDN van protagonitzar la cantada de nadales que dona el tret de sortida a les festes nadalenques de la Residència d’avis de Navàs.
Els alumnes de primer com a coral especialitzada en nadales i els alumnes de segon a partir de la seva participació en aprenentatge-servei.

En l’acte hi van participar cinc entitats:

-EDN: amb alumnes dels dos grups d’Integració social i professors d’aquest cicle.

-Escola Municipal de Música de Navàs: amb el professor de música Marc Sibila, que també és professor de l’EDN, i dos joves alumnes de guitarra.

-El projecte Xalar: amb el grup de nens i nenes que tenen els dimecres, la dinamitzadora d’aquest projecte i els alumnes de segon d’Integració social que participen del servei.

-El Casal de Joves “El Raig”: amb adolescents i joves vinculats a aquest dispositiu, el seu dinamitzador i les alumnes de segon d’Integració social que hi participen els dimecres a través de l’aprenentatge-servei.

-La Residència d’avis de Navàs: fent d’amfitrions i conduint la festa a partir de la terapèuta ocupacional i dels tres alumnes de segon d’Integració social que els dimecres col·laboren amb la residència a través del programa d’aprenentatge-servei.

En acabar l’acte els alumnes de primer d’Integració social de l’EDN van anar a celebrar el gran èxit de la primera actuació de la coral