CONCERT DE FINAL DE CURS

Aquest any des de l’escola de música hem fet un concert de final de curs una mica diferent. Ha estat una jornada agradable en un espai molt bonic, com és el parc de l’Alzineta, en el qual ens hem sentit molt còmodes i hem pogut respirar natura.

Pel que fa al concert també ha estat força diferent, ja que ha estat conduït per la Núria Majoral interpretant el personatge d’una àvia molt entranyable anomenada Filomena Pifarrer, la qual ens ha tingut enganxats fins a l’explosió final, on amb la cançó “Quan Tot S’enlaira” de Txarango tots junts hem deixat anar els globus.

Al migdia hem pogut gaudir, al mateix espai de l’Alzineta, d’un dinar preparat per l’AMPA mentre esperàvem el concert de música moderna i combos previst per la tarda. En aquesta ocasió el temps ens ha fet una mica la guitza i ens hem hagut d’aixoplugar en el magnífic espai que ens ha deixat l’escola EDN.

El concert de la tarda, tot i el malt temps, ha estat un gran concert on els alumnes dels combos han fet vibrar el públic amb les seves interpretacions, en un ambient agradable i més íntim. 

A les 8 del vespre al Local Sant Genís, la Coral Nova ha fet el seu, ja tradicional, concert d’intercanvi amb les corals Estel de Gironella i Cantaires d’Avinyó.