CAL CANDI 2016

Aquest cap de setmana passat, des de divendres a la tarda fins diumenge al migdia, els nens i nenes de l’escola van poder disfrutar d’una meravellosa estada a Cal Candi. Encara que a l’arribada semblava que el bon temps no ens acompanyaria, finalment vem poder gaudir d’un temps agradable i els nens i nenes van fer tot un munt d’activitats: buscar fòssils, senderisme, disco, jocs de nit, tenyir samarretes… Un cap de setmana molt complet on també hi va haver temps per assajar amb l’orquestra i combos. L’experiència va ser molt profitosa per a tothom, i a Cal Candi ens van cuidar tan bé com sempre. Moltes gràcies a tothom per aquest cap de setmana tan especial!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s