Concert de Final de Curs

Els alumnes dels Grups Corals, l’Orquestra, la Banda, Conjunt instrumental Orff i la Coral Nova, sota l’atenta mirada i supervisió dels professors de l’Escola de Música de Navàs, van ser els protagonistes del Concert de Fi de Curs, amb el Casal Sant Genís ple de gom a gom.

La primera part del concert la va tancar la Banda, després d’escoltar diferents grups corals. La segona part la va obrir l’Orquestra, i la Coral Nova que continua explorant nous camins musicals, per acabar amb tots els grups corals que van fer una cançó conjunta.

El concert permet descobrir una part del treball realitzat durant el curs acadèmic per a cadascuna de les formacions corals i musicals. És també com una festa de comiat per tancar un curs amb els coneixements consolidats i la mirada posada en una nova etapa que començarà el setembre.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s