Estada a Cal Ganxo 2015

Per segona vegada aquest curs, els de l’escola de música fem un cap de setmana de colònies per preparar un concert, aquesta vegada ha estat a la masia de Cal Ganxo de Castelldefels on tots els alumnes i professors hem gaudit d’un entorn immillorable de mar, muntanya i també una estoneta de platja.

L’assaig general creiem que ens ha anat molt i molt bé i estem molt il·lusionats de cara al concert que farem el proper 13 de juny a la Sedeta de Barcelona dins el festival simfònic, on esperem que ens vingueu a veure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s