Caramelles 2015

Un any més el diumenge de Pasqua l’Escola de Música i l’Esbart Dansaire han ballat i cantat les caramelles per places i carrers de Navàs amb dues cançons, “Primavera” pels més petits i “Visca l’amor” del Mestre Castella. La jornada ha sigut molt lluïda i amb una bona participació d’alumnes, pares, professors de l’escola i públic.

Al llarg del matí hi ha hagut dos moments de germanor, un ha sigut l’esmorzar que ens ha preparat l’AMPA al pati de l’Escola de Música, que hem compartit amb els Cantaires Navassencs amb els quals col·laborem amb alguns alumnes i professors i la gran cantada final a la plaça de l’església amb tots els grups del municipi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s