Concert de Guillemí Piano Trio aquest dissabte

Aquest dissabte 14 de març a les 7 de la tarda Guillemí Piano Trio ens oferiran un concert a la Sala d’actes de l’Escola de música.

El programa que ens presenten està format per un dels trios primerencs de Beethoven de l’Opus nº1, els quals van ser utilitzats pel compositor per presentar-se com a tal davant el públic de Viena l’any 1793. Curiosament, a l’estrena es va comptar amb la presència de Haydn, qui va aplaudir els dos primers trios i desaconsellar la publicació del número 3, segurament per l’enveja de la qualitat d’aquest últim.

I a la segona part podrem escoltar un dels trios amb piano més emblemàtics del període romàntic, l’Op.99 de Schubert.  Tot i que va ser el primer trio que va escriure, no va ser fins el seu últim any de vida, al 1828, que el va acabar. Això ja ens avisa del grau de maduresa on es trobava el compositor quan el va escriure i per tant s’hi reflecteix clarament el lirisme combinat amb un toc clàssic que tan caracteritza al compositor.

Guillemí Piano Trio està format per per Mariona Tuset al violoncel, Pep Pérez al piano i Alfred Cots al violí, que havia estat professor de l’escola i ens va visitar fa un temps també amb aquesta formació.

Concert Guillemí Trio – Cartell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s